انتخاب رنگ برند از نکات اساسی و مهم در برند سازی تلقی میشود رنگ برند می تواند تاثیرات بسیاری داشته باشد، مثلا با توجه به مشتری و انتخاب رنگ برند می شود تجارتی خوب و با در امد را تجربه کرد تحقیقات نشان می دهد که خانمها از رنگ های مخصوص بیشتری خوششان می آید یا مثلا رنگ ها هرکدام یک حس( اطمینان ، آرامش, قوی و……) را در فرد ایجاد میکنند.
می توان برند را همان لوگو در نظر گرفت. لوگو تنها نشانی از سازمان ماست در حالیکه برند ماندگاری نام ما در ذهن و روح مشتریست و مطابق با نظر کاتلر تنها زمانی می توانیم بگوییم برند موفقی هستیم که در روح و قلب مشتری نفوذ کرده و مشتری در هنگام مواجه با چندین نام نیازی به تکاپو در ذهن خود نداشته باشد و بی نیاز از تفکر محصول ما را انتخاب نماید. طبق تحقیقات انجام شده وقتی برندی نا اشنا به گوش مردم می خورد به خاطره مشغله و درگیری افکار فکر اجازه تجزیه و تحلیل و به یاد داشتن نام برند نمی دهد اما با انتخاب نامی اشنا می توان به راحتی در همه ی زبان ها چرخید
نامهایی که زیبا نباشند و مفهومی را تداعی نکنند باعث می شود تا مشتری خود بر روی آنها نامی بگذارد. حتما بسیار برایتان پیش آمده و دیده اید در کشورمان مشتریان برای خرید یک نوشابه و محصولی از شرکت های نوشابه سازی نظیر زمزم ، ساسان ، ارم و… واژه هایی نظیر نوشابه کوکا ،سون آپ یا پپسی را به کار میبرند و یا حتی در بدترین حالتی که می توانسته اتفاق بیفتد و این اتفاق افتاده است ، مشتریان برای خرید نوشابه نام شرکت سازنده را یا نمی دانند و یا برایشان اهمیتی ندارد و با استفاده از واژه هایی نظیر نوشابه سیاه، زرد و… منظور خود را بیان می کنند و این مطلب کاملا بحث ابتدایی در مورد وفاداری مشتریان در تضاد است. هیچ کدام از شرکت های ذکر شده شرکت های تازه تاسیسی نیستند و کیفیت بسیار پایینی هم ندارند اما چه اتفاقی افتاده است که مشتریان آنها را به عنوان برند نمی شناسند؟
بر خلاف آنچه برخی فکر می کنند، طراحی یک برند کار بسیار زمان بر و مشکلی است. نه تنها شما مجبورید تعداد زیادی متغیر را در نظر داشته باشید، بلکه باید بدانید چگونه تغییرات را به خوبی و به نسبت های مناسب در جاهایی که نیاز است اعمال نمایید. اگر شما بخواهید یک برند قدرتمند را طراحی کنید، تجارت شما قسمتی از تامین و ارائه سرویس ها و خدمات مناسب و مطلوب برای راضی کردن مخاطب و مشتری خواهد شد. شما می توانید به فروش اتومبیل بپردازید و یا یک فروشنده مستقل باشید، فنجان بفروشید و یا تعمیرکار ساعت باشید. داشتن یک برند قدرتمند هیچ ضرری برای شما نخواهد داشت، در عوض، باعث افزایش شانس شما برای دستیابی به موفقیت های بیشتر خواهد شد. هنگام طراحی یک برند، شما مجبور خواهید بود نکات زیادی را در نظر داشته باشید. یکی از این آیتم ها رنگ است. شما می توانید یک لوگوی تک رنگ، یک لوگوی دو رنگ و یا حتی لوگویی با بیش از دو رنگ داشته باشید (لوگوی Windows و یا لوگوی Apple). هر رنگ باز گو کننده مطالب و نکاتی در مورد لوگوی مرتبط می باشد. رنگ ها به طور ناخودآگاه چندین نوع پیام را منتقل می کنند. ما در این مقاله نگاهی به رنگ های اصلی خواهیم انداخت و نمونه های قدرتمندی از برند را که رنگ در آنها نقش بسزایی داشته را معرفی خواهیم کرد.
Kenny Nguyen در مورد روانشناسی رنگ می گوید ، خلاصه کلام او بدین صورت است که سعی کنید هدف خود را بشناسید و از رنگ ها و حس و انرژی آن ها برای رسیدن به هدف خود استفاده کنید . رنگ ها قدرت بالایی برای جذب ترافیک دارند بنابراین اگر می خواهید کاربران زیادی داشته باشید از رنگ هایی با کنتراست بالا استفاده کنید و یا اینکه اگر می خواهید کاربر در سایت شما احساس آرامش کند و یا با اعتماد خرید کند، از رنگ هایی با زمینه آرام و ملایم استفاده کنید . این روش در بسیاری از وب سایت ها مورد استفاده قرار گرفته و نتیجه آن تضمین شده است بنابراین روانشناسی رنگ را هر گز فراموش نکنید. رنگها بیشتر میتوانند در ذهن مخاطبان قرار بگیرند مخصوصا زمانی که از رنگهای پر طرفدار استفاده کنیم هر کدام از رنگها روانشناسی خاص خود را دارند بنابراین رنگها میتوانند نقش مهمی در افزایش محبوبیت یک برند داشته باشند. مثلا برای هیجان انگیزتر کردن محصولات و خدمات از رنگ قرمز استفاده کنید. برندهای موفق اهمیت رنگها در طراحی لوگو را میدانند. شرکت اپل در این زمینه میگوید: رنگها چیزی فراتر از ظاهر هستند آنها احساسات را بیان میکنند و به مخاطب پیامی میفرستند رنگها نشان از ماهیت و شخصیت دارند.
برندهای تجاری می توانند تلفیق ۲ صفت از صفت ۵ مذکور باشند، اما عمدتاً برندها بر یکی از ۵ صفات بالا تمرکز می کنند. برندهای لباس و مد بر جذابیت و برند خودرو بر استحکام دلالت دارند.
از سوی دیگر پژوهش ها نشان داده است هر فرد از هر رنگ یک درک شخصیتی دارد. برای مثال رنگ قهوه ای در ذهن برخی یادآور استحکام، رنگ بنفش یاد آور پختگی و رنگ قرمز نماد هیجان است. برند تجاری مشخصاً باید رنگی داشته باشد که نماد ماهیت آن محصول باشد، این واقعیت توسط اغلب پژوهش ها به اثبات رسیده است. برای مثال رنگ قهوه ای شاید نماد سرسختی باشد اما از سوی دیگر یاد آور رنگ شکلات است و شاید اشتها آور نیز باشد. بنابراین رنگ ها به طبع آن تاثیری که در ذهن افراد می گذارند می توانند کاربردهای متفاوت داشته باشند.
پاتریک کانلی در این باره می گوید: در ابتدا انتخاب رنگ برند برای اینکه بخواهید برای یک برند خاص یا نرم افزار و یا هرچیزی رنگ انتخاب کنید باید دقت داشته باشید که، یک مرحله بحرانی را به درستی پشت سر گذاشته باشید. اما این مرحله چیست؟ شما باید جمعیت مخاطبین خود را از نظر ویژگی های مختلف خصوصا روانشناسی واکاوی کنید. در بین مخاطبان قطعا چیزی که جوان ۲۰ ساله را به خود جذب می کند با چیزی که یک مادر ۵۵ ساله را جذب می کند بسیار تفاوت دارد . بنابراین مهم است که به ویژگی ها سنی و جمعتی توجه زیادی داشته باشید . در مورد وب سایت ها نیز چنین است، قطعا استفاده از رنگ صورتی برای جمعیت مخاطبین مسن کار جالبی نیست بنابراین باید مخاطبین خود را در درجه اول اهمیت قرار دهید .
Doreen Bloch در این باره از نکته ای مهم و رایج سخن می گوید. روش او بدین صورت است که ، اگر می خواهید برند تازه و جدیدی راه اندازی کنید، به رقبایتان توجه کنید، اگر آنها درست کار کرده باشند و موفق باشند قطعا روش آنها مثمر ثمر خواهد بود. بدین صورت که به رنگ بندی و استفاده از شمای رنگی آن ها در لوگو، سایت و … استفاده کنید و موفقیت خود را با دنبال کردن روش امتحان شده آن ها تضمین کنید . از طرفی می توانید به رقبایتان که چندان موفق نیستند هم توجه کنید و اینبار سعی کنید اشتباهات آنان را بیابید و سعی کنید این اشتباهات را تکرار نکنید .
برای برند خود نسبت به سایر رقبا ، با در نظر گرفتن تمام تشابهات، تمایزی قائل شوید، سعی کنید در رنگ بندی ها و ترکیب های رنگی در بخش های مختلف سایت ترکیب خاص خود را داشته باشید . البته این گفته استفاده از رنگ های مشابه را نقض نمی کند بلکه به شما می آموزد که از رنگ ها به طور متمایز استفاده کنید و بخش های مشابه را با یک آرایش رنگ نکنید . این ها جملاتی از Jake Stutzman بود .
بیانات Chuck Longanecker نیز در این باره تقریبا شبیه کنی است اما تکرار آن خالی از لطف نیست چرا که اهمیت موضوع را می رساند. برای اینکه بتوانید شور و اشتیاق و گرمای وب سایت خود را حفظ کنید از رنگ های گرم استفاده کنید همچنین اگر به دنبال اعتماد آفرینی هستید از رنگ های پاک و روشن استفاده کنید . علاوه بر این ممکن است سایت شما مخاطبین فراوانی داشته باشد بنابراین در هر صفحه متناسب با مخاطبین خود از رنگ های مورد مطالعه و روانشناسی شده استفاده کنید تا موفق شوید .
Jim Belosic در این باره راهنمایی جالبی دارد و به منظور موفقیت دوستان در طراحی به آن ها یک سایت معرفی میکند. این سایت در واقع یک محیط پر از رنگ با پالت های مختلف رنگی است که به کاربران کمک می کند به بهترین شکل رنگ های مورد نظر خود را انتخاب کنند . همچنین این سایت راهنماهایی برای انتخاب رنگ دارد و به شما کمک می کند تا بهترین رنگ ها را برای موضوعات ، و جمعیت مخاطبین خود انتخاب کنید . درواقع نوعی بستر روانشناسی را فراهم آورده که به افراد کمک می کند.
Matt Cheuvront در این باره نظر جالبی دارد . او می گوید که در هر شرایطی در انخاب رنگ و طرح بندی و رنگ بندی ساده عمل کنید. یک پروژه هرچند هم که بزرگ باشد ، شمای رنگی آن با ۳ رنگ نیز کفایت می کند . سادگی می تواند به شیوه ی موثری جالب بنظر بیاید .
اهمیت “تناسب ادراک” اثبات می کند که چرا اغلب خودروهای محبوب در رنگ های سفید، سیاه، نقره ای و خاکستری تولید می شوند. بر اساس پژوهشی که توسط پژوهشگر، آقای جو هالوک انجام شده است، رنگ ها بر اساس جنسیت قابل دسته بندی هستند. انتخاب رنگ متناسب با جنسیت مشتری ها می تواند در انتخاب فرد موثر باشد. برای مثال، در نظر بگیرید که رنگ آبی پسرانه و رنگ صورتی دخترانه است.
در ادامه این محقق اولیت های انتخاب رنگ بر اساس جنسیت را به اینگونه تقسیم بندی کرده است:
انتخاب رنگ برند
انتخاب رنگ برند
رنگ هایی که کمتر مورد علاقه ی مردان است:
رنگ هایی که کمتر مورد علاقه ی بانوان است:
انتخاب رنگ برند
یکی از نکات قابل تامل در نمودارهای بالا آن است که رنگ “آبی” به میران قابل توجهی مورد علاقه ی هر دو جنسیت است و البته وجه تمایز فاحش در انتخاب رنگ بین زنان و مردان رنگ “بنفش” است. بانوان رنگ بنفش را بسیار می پسندند اما مردان کمتر به این رنگ علاقه نشان می دهند. (شاید به همین خاطر باشد که هیچ برند معروف مردانه و یا هیچ ابزار مردانه ای به رنگ بنفش نمی باشد.) پژوهش های بیشتر در رابطه با ادراک جنسیتی رنگ ها نشان می دهد که با توجه به میزان ملاحت یا غلظت رنگ ها، مردان به رنگ های غلیظ و پر رنگ (رنگ مشکی به آنها اضافه شده باشد) علاقه ی بیشتری نشان می دهند ، درحالیکه زنان رنگ های ملیح تر (رنگ سفید به آنها اضافه شده باشد) را بیشتر می پسندند. بنابراین اگر کالا یا خدمات شما مشخصاً برای مردان یا بانوان تولید می شود، انتخاب رنگ مورد توجه آنها در اولویت است. برای اطلاعا بیشتر مقاله برندسازِی درون سازمانی را مطالعه بفرمایید.
نکته ی بعدی آن است که برای انتخاب رنگ فرمول زیر باید رعایت شود:
هماهنگی رنگ + متمایز بودن رنگ
این اصل معمولاً در طراحی وب بسیار در نظر گرفته می شود. همانطور که محققان معتقدند، رنگی که از فضای اطراف متمایز باشد بیشتر در ذهن بیننده باقی خواهد ماند. به مثال زیر توجه کنید که یک دکمه در فضای شلوغ یک صفحه ی وبسایت به چه راحتی قابل شناسایی است:
دکمه ی قرمز در تصویر بالا مثل یک جزیره ی قرمز رنگ در دریایی عظیم است. پژوهش ها نشان داده است علاوه بر اینکه مصرف کنندگان رنگ هایی که با هم همخوانی دارند می پسندند، اما توجه بسیاری به رنگ های متضاد دارند. برای ایجاد همانگی در انتخاب رنگ و البته بهره از تضاد رنگ ها باید “رنگ های متضاد مکمل” را انتخاب کنید. روش دیگر انتخاب یک رنگ خنثی به عنوان “پس زمینه” به همراه سلسه مراتبی از “رنگ های پایه” و یک “رنگ مشخص” برای المان های اصلی است.
در مثال بعدی دو صفحه ی وب با دو دکمه در دو رنگ “سبز” و “قرمز” را مشاهده می کنید:
انتخاب رنگ برند
این دو صفحه ی وب هر دو دارای محتویات مشابه هستند، اما کاربران تعدا دفعات بیشتری دکمه ی قرمز را به نسبت دکمه ی سبز کلیک کرده اند. در اینجا علت بیشتر کلیک شدن دکمه ی قرمز از ماهیت رنگ “قرمز” نیست، بلکه به دلیل تمایز این رنگ به نسبت کل رنگ صفحه است که بیشتر از المان های سبز رنگ در آن بکار رفته شده است. در یک نگاه اجمالی به این صفحه ی وب همه چیز سفید و سبز است. قاعدتاً دکمه ی قرمز به دلیل تمایز رنگی بیشتر مورد توجه کاربر قرار گرفته است. نه تنها انتخاب رنگ ها متناسب با محتوای کالا در بحث برندینگ بسیار اهیمت دارند، بلکه انتخاب نام یک رنگ به عنوان نام “برند” نیز کاربرد فراوان دارد. برای مثال در برند لوازم آرایشی انتخاب نام های فانتزی تاثیر بیشتری در فروش محصول دارد. برای مثال به جای استفاده از نام “قهوه ای” از نام “موکا” که نوعی قهوه است استفاده شود. این انتخاب تاثیری دو چندان بر پسندیده شدن محصول آرایشی توسط مصرف کننده دارد. همچنین انتخاب نام خلاقانه، توصیفی و با یادماندنی تر برند(برای مثال انتخاب “آسمان آبی” به جای “نور آبی”) می تواند تاثیر بیشتری در انتخاب مصرف کننده بگذارد. John Meyer در این باره می گوید سعی کنید در بخش هایی خاص از روش آزمون و خطا استفاده کنید . به عبارت واضح تر، با توجه به اینکه بخش هایی از سایت شما ثابت است ، با استفاده از دکمه های CTA و لینک های مختلف با رنگ های متنوع ، واکنش مخاطبین خود را مورد مطالعه قرار دهید . و با استفاده از بهترین واکنش ها از نظر کیفی و کمی رنگ های مناسب سایت را انتخاب کنید .
Ziver Birg در این باره می گوید :بزرگ فکر کنید و در انتخاب رنگ ها جسورانه کار کنید . به آنچه که مد رنگی سایت های روز است دقتی نداشته باشید و سعی کنید از روش های علمی و پذیرفته شده در محیط وب حاضر شوید . این کار به شما کمک می کند تا به طور حقیقی ، و با استفاده از خواص روانشناسی و شخصیتی کاربران را جذب کنید و اسیر رنگ های مد شده برای مدتی محدود نباشید. Jared Christopherson در این باره می گوید بسیاری از افراد برای انتخاب شمای رنگی خود از قانون ۶۰- ۳۰ -۱۰ درصد استفاده می کنند . بدین صورت که سه طیف رنگی را انتخاب می کنند و از یکی به میزان ۶۰ و دیگری ۳۰ و سومی را با تراکم ۱۰ در صد در طراحی خود استفاده می کنند البته می توان این سه عدد را بر اساس مخاطبین و درصد مخاطبین سایت دسته بندی کرد. به هر حال اگر سایتی از اقشار مختلف را پذیراست می توان با توجه به فراوانی آن ها این قانون را پیاده کرد . نتایج تحقیقات نشان داده که این روش یک راه بسیار کاربردی است که واقعا جواب داده است .
قرمز
قرمز رنگ خون و آتش است؛ با جنگ، قدرت، استحکام، شور و اشتیاق، عشق و آرزو در ارتباط است. این رنگ رنگ حسی است و پیام های قدرتی و احساسی را منتقل می کند. این رنگ به وفور به چشم می خورد. در علائم ایست، چراغ های خطر و تجهیزاتی که مربوط به آتش و آتش نشانی است. این رنگ در بسیاری از پرچم ها نیز وجود دارد. در حقیقت رنگ قرمز یک گزینه عمومی و متداول است چون شور و هیجان مردم را بر می انگیزد و همیشه برجسته و گیراست.
مثال: Red Bull, ESPN, Coca Cola, Yamaha, صلیب شرخ یا هلال احمر. همچنین McDonalds, Shell, Lego, Superman, YouTube و Windows برندهایی هستند که در طراحی آنها از رنگ قرمز در کنار رنگ های دیگر استفاده شده است.
نارنجی
رنگ نارنجی ترکیبی از انرژی رنگ قرمز و لذت و شادابی رنگ زرد است. نارنجی به معنای شادی، طلوع آفتاب و نمایانگر اشتیاق، فریبندگی، خلاقیت، جذابیت و برانگیختگی است. هر چند این رنگ به اندازه رنگ قرمز قدرت برانگیختن بیننده را ندارد، اما پیام ها و تاثیرات قدرتمندی به مغز انسان منتقل می کند. رنگ نارنجی بدون این که حس پرخاشگری و تهاجم را در فرد ایجاد کند حس گرما را به او منتقل می کند. این رنگ همچنین با تغذیه و مواد غذایی سالم همراه است. این رنگ سطح وضوح بالایی دارد و برای تبلیغ محصولات غذایی و اسباب بازی بسیار مناسب است. بنابراین در بساری از آگهی های تجاری مورد استفاده قرار می گیرد.
مثال: Orange, Fanta, ING and GE Money Bank و در برندهای FedEx و ZDF به همراه رنگ های دیگر نیز به کار رفته است. این رنگ اغلب برای آبمیوه پرتقالی مورد استفاده قرار می گیرد. من فقط نام فانت را در اینجا ذکر کردمم اما اگر جستجویی در گوگل داشته باشید می توانید نام صدها برند آب پرتقال را که در آن ها از این رنگ استفاده شده را پیدا کنید.
زرد
رنگ زرد رنگ شادی و لذت است چون با طلوع آفتاب در ارتباط است. انتخاب رنگ برند حس گرما، شادی و خوشی را منتقل می کند. رنگ زرد انرژی و فعالیت را بر می انگیزد و در ماهیچه ها تولید انرژی می کند. مثل رنگ نارنجی این رنگ نیز اغلب با غذا و مواد غذایی ارتباط نزدیکی دارد. آمار نشان می دهد که استفاده مقدار زیاد این رنگ تاثیرات نگران کننده ای روی مغز و رفتار ما دارد. رنگ زرد برای تبلیغ محصولا مربوط به کودکان، تبلیغاتی که با تعطیلات تابستانی در ارتباط است و نیز تبلیغ مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد و در زمانی که هدف شما از استفاده از آن جلب توجه مخاطب است کارایی بسیار خوبی دارد، اگر چه این کارایی به اندازه رنگ قرمز و نارنجی نیست، چون رنگ زرد روشن تر از این دو رنگ است. برای این که تاثر این رنگ بیشتر و قدرتمند تر شود باید آن را در یک پس زمینه تیره تر به کار برد. توصیه می کنیم از این رنگ در برندهای خیلی جدی و مهم استفاده نکنید چون این رنگ حس هیجاد و شدابی را القا می کند نمای برند را از حالت حرفه ای خارج می کند.
مثال: McDonalds, Batman, Yellow Pages, DHL, Best Buy and Smart Buy. در برندهای Windows, Shell, Nikon and Ferrari نیز ترکیبی از رنگ زرد و رنگ های دیگر را مشاهده می کنید.
سبز
انتخاب رنگ برند سبز رنگ طبیعت است؛ به همین دلیل است که اغلب حس تازگی و طراوت و طبیعی بودن را القا می کند. سبز سمبل رشد و نمو و هارمونی است و حس امنیت را به بیننده منتقل می کند. سبز تیره با پول، بزرگداشت دلار آمریکایی، ارتباط نزدیکی دارد. این رنگ برای ذهن و چشم آرامش بخش است؛ به دید و تخیل کمک می کند. ثبات و استحکام را تلقین می کند و به هیمن دلیل برای کمپاین های قدرتمند و مشهور مورد استفاده قرار می گیرد. رنگ سبز روشن در چراغ های راهنمایی به کار می رود. این رنگ سمبل سلامتی وامنیت است.
هر چند این رنگ با پول و ثروت در ارتباط است اما بیشتر برای تبلیغ محصولات “سبز” مورد استفاده قرار می گیرد. مثال: در طراحی برندهای Animal Planet, Greenpeace, Greenday, Greelabs and Land Rover به طور کامل از رنگ سبز استفاده شده است. در برندهای Starbucks, Xbox 360, Windows, eBay and StumbleUpon این رنگ در کنار رنگ های دیگر مورد استفاده قرار گرفته است. علامت بازیافت نیز سبز است.
آبی
می توان گفت آبی رنگی است که به مقدار زیاد در طراحی برند مورد استفاده قرار می گیرد. آبی رنگ آسمان و دریا است، با تداوم و ثبات و حرفه ای بودن در ارتباط است. این رنگ سمبل اعتماد و اطمینان، هوش و استعداد، حقیقت، ایمان، وفاداری و آسمان است. اگر از این رنگ در خط مبنای پایین طرح استفاده شود، هر چیزی را که مد نظر داشته باشید تداعی می کند. به همین دلیل است که این رنگ به وفور در طراحی به کار برده می شود. رنگ آبی به عنوان یک رنگ سودمند برای ذهن و جسم شناخته شده است و تاثیر آرامش بخشی روی اشنان دارد. این رنگ حس راحتی و آسایش و آرامش خاطر را القا می کند. آبی یک رنگ مردانه است به همین دلیل در برندهای قدرتمند مورد اتفاده قرار می گیرد. این رنگ اغلب در میان مردان طرفداران زیادی دارد.
ارغوانی
در انتخاب رنگ برند استفاده از رنگ ارغوانی در بین طراحان لوگو رایج نیست. اگر چه این رنگ ترکیبی از رنگ آبی و رنگ انرژیک قرمز است، به ندرت مورد استفاده قرار می گیرد. این رنگ با تجملات، شکوه و عظمت همراه است و سمبل قدرت، اصالت، نعمت و جاه طلبی می باشد. ارغوانی رنگ افراد عجیب و غریب و غیر معقول است و اغلب با خردمندی، وقار و استقلال همراه است. این رنگ رنگ افراد مونث است.
انتخاب رنگ برند
مثال: Yahoo! و LA Lakers تنها برندهای قدرتمندی هستند که از رنگ ارغوانی در انها استفاده شده است.
سفید
همه ما می دانیم که سفید یک رنگ نیست اما باید آن را نیز به این فهرست اضافه کنیم. این رنگ با روشنایی، بی گناهی، خلوص و پاکی همراه است. از آنجا که این رنگ به عنوان رنگ کمال شناخته می شود و حس مثبتی که القا می کند بیش از رنگ های دیگر است، اما به طور گسترده استفاده نمی شود. احتمالا دلیل این امر این است که رنگ سفید را نمی توان بدون رنگ های دیگر به کار برد. هر لوگویی می توانید سفید باشد. فقط کافی است آن را در فتوشاپ باز کرده و تصویر را سیاه و سفید کنید، در نهایت به یک تصویر سفید روی یک پس زمینه سیاه خواهید رسید. این رنگ گزینه مناسبی برای استفاده در برند نیست اما در طراحی وب کاربرد زیادی دارد.
مثال: در برندهای Toy Machine و Hot Wheels رنگ سفید به همراه رنگ سیاه استفاده شده است. رنگ سفید را نیم توان به تنهایی به کار برد.
سیاه
به این دلیل که رنگ سیاه جزو رنگ های به شمار نمی اید، استفاده از آن در میان طراحان رایج نیست، هر چند این رنگ پیام های قدرتمندی را به بیننده القا می کند. این رنگ با قدرت و وقار و از سوی دیگر با مرگ، بدی و رمز و راز همراه است. این رنگ علامت قدرت و اقتدار است. به همین دلیل است که دیلپمات ها و سیاستمداران را فقط در اتومبیل های سیاه رنگ سوار می کنند. یک کراوات و لباس محلی سیاه رنگ نشانه مهم بودن و جدیت است.
انتخاب رنگ برند
برای دریافت مشاوره رایگان، هم اکنون عدد 9 را به سامانه 100043902000 ارسال نمایید.
|